x
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van 104 beoordelingen

Bedrijfsgeschenken

De mooiste bedrijfsgeschenken zijn kristalhelder!

Een origineel geschenk is in deze tijd niet meer weg te denken. Een duurzaam en uniek relatiegeschenk, wellicht gepersonaliseerd met bijvoorbeeld een naam of uw logo en dat u niet in iedere winkelstraat vind, maakt een glazen geschenk tot een gewaardeerd cadeau. Relatiegeschenken van glas zijn een graad boven de standaard, en staan voor duurzaamheid, efficientie en transparantie in de samenwerking.

Kristal-Glas Leerdam ontwerpt en maakt glaskunstobjecten volgens de 250 jarige Leerdamse glastraditie. Door jarenlange ervaring in het ambachtelijk vervaardigen van de mooiste glas geschenken is het mogelijk om kostbare geschenken tegen een aantrekkelijke prijs te maken. Zowel voor grote series als unica.

Een uniek bedrijfsgeschenk van glas

Glas is een bijzonder materiaal en bezit de eigenschappen waarmee iedereen graag geassocieerd wil worden. Glas is duurzaam, zacht en toch krachtig, helder en transparant. Door warmte aan glas toe te voegen kun je de vorm creëren die past bij uw bedrijf. Met glas is veel mogelijk. Wanneer u glaskunst schenkt, geeft u een origineel geschenk met een betekenis, een relatiegeschenk met waarde! Relatiegeschenken glas van Kristal-Glas; elegant en duurzaam.

Wilt u ook een bijzonder geschenk speciaal voor uw bedrijf ontworpen en gemaakt glaskunstobject? Neem dan vrijblijvend contact op om samen de mogelijkheden te bespreken!

Heeft u snel originele glas geschenken nodig? Het is ook mogelijk om een geschenk te kiezen uit onze huidige collectie, de geschenken kunnen op factuur worden geleverd en achteraf worden voldaan.

Wanneer u vandaag een geschenk besteld uit de collectie heeft u het binnen 2 werkdagen in huis! Bekijk hier de huiscollectie

ambassade Armenie

De ambassade van Armenië kiest voor haar presidentiele gasten handgemaakte glaskunst objecten van Kristal-Glas.

Holiday Inn

Holiday Inn aan de Arena boulevard te Amsterdam heeft in haar hal gekozen voor custom made glaskunst objecten aan het plafond.

Jan Smit

Jan Smit heeft voor zijn 20 jarig zangjubileum een custom made geschenk (muzieknoot) mogen ontvangen, ontworpen en gemaakt door Kristal-Glas.

Leerdam 250 jaar glasg

In het jubileum jaar ‘250 jaar Glas in Leerdam’ heeft Kristal-Glas de opdracht gekregen om een blijvende herinnering te ontwerpen. De 250 objecten die Kristal-Glas hiervoor gemaakt heeft zijn enthousiast ontvangen. De nr. 1 van deze collectie is zelfs terug te vinden in het Nationaal Glasmuseum!

lampen Olcay

Olcay Gulsen heeft voor haar modemerk Super Trash gekozen voor Leerdams design. In haar winkel in de PC Hoofdstraat te Amsterdam hangen bijzondere handgemaakte lampen welke ontworpen en gemaakt zijn i.s.m. Kristal-Glas Leerdam.