x
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van 104 beoordelingen

Doopvont van glas

Glas is een bijzonder materiaal wat vaak gebruik wordt voor het maken van een doopvont. De keuze komt meestal mede tot stand dankzij de unieke eigenschappen van glas. Glas is transparant wat staat voor openheid, maar glas is in zijn kwetsbaarheid ook bijzonder sterk! Natuurlijk is glas ook tijdloos en bijzonder fraai om te zien! Eigenschappen waardoor een doopvont van glas zeer geschikt is voor de inrichting van een kerk.

Uw doopvont op maat gemaakt 

In samenwerking met de beste meesterglasblazers creëren we samen met u het gewenste doopvont van glas. In een gezamenlijk overleg bespreken we de wensen waaraan het glazen doopvont moet voldoen. Wensen met betrekking tot mogelijke kleuren, vormgeving en gewicht van het doopvont zullen in dit overleg ter sprake komen. Maar ook bewerkingen, zoals gravures en slijptechnieken, kunnen indien van toepassing voor het doopvont ter sprake komen. Na dit gesprek kunnen we u helderheid geven over de technische realisatie van het doopvont en u een passend voorstel doen.

Door samenwerking en jarenlange ervaring van onze meesterglasblazers zijn we in staat om samen met u tot een doopvont te komen welk past in uw budget.

Bent u op zoek naar een uniek doopvont van glas? Neem dan vrijblijvend contact op.

Doopvont van glas Nieuwe Kerk