x
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van 104 beoordelingen

Urn van glas

Kristal-Glas is gespecialiseerd in het maken van bijzondere urnen van glas. Geen standaard urn maar een persoonlijke urn welke geheel op maat naar wens is gemaakt.

In onze glas en kristal galerie bent u van harte welkom en gaan we vrijblijvend met u in gesprek, tijdens dit persoonlijke gesprek zullen de wensen, verwachtingen en de gedachten achter de urn uitgebreid aan bod komen. Na aanleiding van dit gesprek bespreken we enkele voorstellen voor de urn om er zeker van te zijn dat de urn bij uw persoonlijke gevoelens aansluit. Hierna zal er een ontwerp ontstaan in de kleuren en vormen die passen bij uw herinnering.

Een mooi ontwerp vormt de basis voor de urn, onze meesterglasblazers zullen ervoor zorgdragen dat het ontwerp van uw urn uitgevoerd wordt zoals u bedoeld heeft. Tijdens het maken van de urn bent u natuurlijk ook van harte welkom zodat u er zelf getuige van kunt zijn hoe het gloeiende glas ambachtelijk tot een prachtige urn gevormd wordt.

Ook het maken van een asreliek of asbol is mogelijk. Onze glasblazers verwerken dan het as rechtstreeks in het heldere glas zodat er een bijzonder bellenpatroon in het glas. Een asreliek of asbol kan in helder glas worden gemaakt maar kan ook met diverse kleuren worden gemaakt. De vorm van het asreliek of de asbol kan in overleg met de glasblazers bepaald worden. U heeft dus altijd uw eigen unieke reliek.

Wilt u uw dierbare een mooie laatste thuis geven? Neem dan vrijblijvend contact op om samen de mogelijkheden te bespreken!

Urn van Glas

Urn van Glas.