Onze glas graveur heeft weer een bijzondere Award mogen graveren.

Na een uitgebreide zoektocht op het internet belde het Leerdamse bedrijf Packs ons met de vraag of Kristal-Glas ook Awards maakt? Een vraag die al meer bedrijven aan ons stelde en waar we dus volmondig ‘JA’ op kunnen zeggen.

Packs wilde deze awards uitreiken voor een aantal bijzondere prestaties die zowel commercieel als logistiek afgelopen jaar geleverd zijn. Het moest een echte eyecatcher zijn waardoor de blijk van waardering goed tot zijn recht komt. In onze glas collectie hebben we diverse objecten met een bepaalde symboliek en die dus van toepassing kunnen zijn voor dergelijke speciale gelegenheden.

Na een bezoek aan onze glas en kristalwinkel was het de medewerker al snel duidelijk dat de award geen standaard product kon zijn. De mensen die de award in ontvangst gingen nemen hadden een bijzondere prestatie geleverd dus was een unieke handgemaakte award zeker op zijn plaats. De keuze viel op het object ‘Verbondenheid’. Een glasobject wat eigenlijk als je deze ziet geen enkele toelichting nodig heeft. 2 elementen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en ook geheel transparant zijn!

Om een persoonlijke noot aan de award te geven koos Packs ervoor om op de glazen award een passende tekst aan te laten brengen door onze glasgraveur. Omdat de graveur van Kristal-Glas alle teksten handmatig aanbrengt met een diamandstift is het belangrijk dat de plaats van de gravure zorgvuldig gekozen wordt. Het is natuurlijk belangrijk dat de tekst goed leesbaar is, maar ook dat het geen afbreuk doet aan de glazen award. Het te graveren lettertype moet passend zijn bij de uitstraling van het bedrijf. Het handmatig graveren is altijd een speciale klus waarbij uiterste nauwkeurigheid wordt gevraagd, een foutje van de graveur is veelal onherstelbaar!

Gelukkig hebben we een specialist in huis die door een gedegen opleiding van een meestergraveur al jarenlang tot volle tevredenheid van onze klanten al onze glasobjecten en awards met uiterste precieze graveert. Het is vaak de laatste bewerking die het plaatje compleet maakt. Ook Packs was erg blij met de Awards en met het geleverde vakmanschap van onze glasgraveur!

Na het graveren van de award was het afgelopen zaterdag (op de rondvaartboot in Leerdam) het moment aan de directeur van Packs om de Awards uit te reiken aan de gelukkige winnaars van de awards!

Erg leuk om niet alleen een mooi bedrijf blij te maken, maar vooral leuk om met vakmanschap en kwaliteit deze vakmensen in het zonnetje te zetten. De glazen awards hebben inmiddels een prominente plaats gekregen bij de winnaars thuis!