Glaskunstbeurs Leerdam

 

Over een paar weken is het zover, dan vindt u op de Glaskunstbeurs te Leerdam weer de grootste collectie glaskunst ter wereld; meer dan 100 glaskunstenaars en glas-galeries.

De Glaskunstbeurs in Leerdam is het evenement van het jaar dat bij de glasliefhebbers zeer hoog aangeschreven staat, dat je eigenlijk als glasliefhebber niet mag missen.

Glaskunstenaars en galeries uit heel Europa komen naar de Glaskunstbeurs in Leerdam en tonen daar de mooiste glaskunst uit hun collectie. Van oude glaskunst tot modern hedendaagse glaskunst. Van Italiaanse glaskunst tot Leerdam glaskunst, u komt het op de Glaskunstbeurs in Leerdam allemaal tegen.

 

Ook Kristal-Glas heeft twee stands op de Glaskunstbeurs ter beschikking gekregen. In de sfeervolle Molenzaal tonen we de mooiste glaskunst objecten uit onze collectie.

We willen u graag unica van Willem Heesen, Jelena Popadic en Bernard Heesen laten zien.

Maar ook zullen we enkele populaire serica van Siem van der Marel meenemen naar de Glaskunstbeurs.

 

Vorig jaar toonde we op de Glaskunstbeurs glaskunst van meester glasblazer Cor Schellen wat door de glasliefhebbers bijzonder positief werd ontvangen. Ook dit jaar heeft Cor Schellen voor de Glaskunstbeurs weer enkele fraaie kleurrijke glaskunst objecten gemaakt die we u niet willen onthouden.

 

De glaskunstbeurs wordt gehouden op:

7 september 14:00-20:00

8 september 10:00-17:00

9 september 10:00-17:00

 

De Glaskunstbeurs wordt gehouden in Cultureel centrum Het Dak aan de Tiendweg te Leerdam.