x
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van 104 beoordelingen

Grootste online collectie Kristal & Glas uit Leerdam

 

Kristal-Glas.nl heeft de grootste online collectie kristal en glaskunst uit Leerdam. Op de website tonen we u niet alleen de mooiste glaskunst uit eigen collectie, maar door exclusieve samenwerking ook de collectie van het Nationaal Glasmuseum Leerdam en van Royal Leerdam Kristal. Het doel van Kristal-Glas.nl is om een breed scala glaskunstobjecten aan te bieden tegen uitstekende service én de voordelen van eenvoudig en veilig online bestellen te laten ervaren.  

 

Service en contact
U kunt ons 7 dagen in de week en 24 uur per dag per mail bereiken, telefonisch (0345-637599) kunt ons bereiken op werkdagen van 9:00-17:00.
Wij zullen er alles aan doen om uw vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.

 

Bestel nu, betaal later!
Eerst het glaskunstobject thuis ontvangen en achteraf pas betalen lijkt vanzelfsprekend, maar gek genoeg zijn er niet veel webwinkels die u deze mogelijkheid aanbieden. Kristal-Glas.nl biedt u deze service graag aan, zodat u altijd zeker bent dat u betaalt voor datgene wat u ook daadwerkelijk hebt besteld. Daarnaast is handig als u niet zeker bent over uw aankoop of erover denkt om het glaskunstobject te retourneren.

 

Bezorgen of afhalen

POSTNL

Onze objecten worden via PostNL naar het door u opgegeven adres, wereldwijd verzonden*. Wij versturen uw object uitsluitend veilig en zorgvuldig verpakt, zodat u er altijd zeker van bent dat de aanschaf van uw nieuwe object geen teleurstelling wordt en het object veilig bij u thuis aankomt.

 

Afhalen

Bij Kristal-Glas.nl is het mogelijk om via de webwinkel  te bestellen en zelf af te komen halen in onze glasgalerie aan de Hoogstraat 45 te Leerdam. Het voordeel is dat u het glaskunstobject kunt zien en aanraken en dat u daarnaast de gehele collectie kunt bekijken.

Glaskunst is en blijft een beleving!


Niet goed, geld terug!
Kristal of glaskunst bestellen via Kristal-Glas.nl biedt u vele voordelen, is gemakkelijk en veilig. Echter kan het altijd een keer voorkomen dat het aangeschafte object niet aan uw verwachtingen voldoet. Wanneer u dit binnen 14 werkdagen kenbaar maakt, dan kunt u het object retourneren en krijgt u altijd uw gehele aankoopbedrag terug.

 

Bezoek Kristal-Glas Galerie

Glaskunst is een beleving en moet u desgewenst kunnen zien en aanraken.

Wij bieden u naast de webwinkel ook de gelegenheid om de gehele collectie te komen bekijken in onze galerie aan de Hoogstraat 45 te Leerdam.

Woensdag, donderdag en vrijdag van 13:00-17:00 en elke zaterdag van 10.00 uur -17.00 uur zijn wij voor u geopend maar ook ’s avonds op afspraak.