x
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van 104 beoordelingen

Herinnering in glas ...

In ieder leven gebeuren er dingen waar aan je een speciale herinnering overhoudt, momenten of gebeurtenissen die onvergetelijk zijn. Je eigen verhaal of herinnering, symbolisch weergeven in glas. Van eenvoudig tot echte kunst, als geschenk voor iemand die je dierbaar is of gewoon een geschenk voor jezelf. Bijzondere moment gesmolten in je eigen glaskunst object.

Normaal ontwerpt een glaskunstenaar naar eigen beeld en inzicht. Bij Kristal-Glas draaien we de rollen om: Jouw verhaal vormt de inspiratie voor het ontwerp!

Hoe werkt het…

Onze ontwerpster gaat met je in gesprek, tijdens dit persoonlijke gesprek zullen de wensen, verwachtingen en de gedachten achter het object uitgebreid aan bod komen. Na aanleiding van dit gesprek schets onze ontwerpster enkele voorstellen om er zeker van te zijn dat het object goed bij je gevoelens aansluit. Hierna zal er een exclusief ontwerp ontstaan in de kleuren en vormen die passen bij je herinnering.

Een mooi ontwerp vormt de basis, de beste meesterglasblazers zullen ervoor zorgdragen dat het ontwerp uitgevoerd wordt. Tijdens het maken ben je natuurlijk van harte welkom zodat je er zelf getuige van kunt zijn hoe het gloeiende glas ambachtelijk tot prachtig object gevormd wordt.

Wat zijn de kosten…

Onze ontwerpster zal gratis het ontwerp tekenen. Wanneer je hierna besluit deze uit te laten voeren ontvang je eerst vrijblijvend de prijs.

Door het bundelen van expertise lukt het ons steeds weer om glaskunst verrassend betaalbaar te realiseren!

Carina Riezebos Herinnering

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.