x
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van 104 beoordelingen

Grootste Collectie Kristal en Glas uit Leerdam
Kristal-Glas.nl heeft de grootste online collectie kristal en glaskunstobjecten uit Leerdam. Op de website vindt u niet alleen de mooiste glaskunstobjecten van onze eigen collectie, maar ook uit de collectie van het Nationaal Glasmuseum en Royal Leerdam Kristal.
Kristal-Glas.nl werkt exclusief samen met het Nationaal Glasmuseum Leerdam en Royal Leerdam kristal. Het doel van Kristal-Glas.nl is om de liefde voor Leerdams glas met u te delen en u als glasliefhebber een breed scala glaskunstobjecten aan te bieden met een uitstekende service en de voordelen van eenvoudig en veilig online bestellen!  

Niet goed, geld terug!
Een kristal of glaskunstobject bestellen via Kristal-Glas.nl biedt u vele voordelen, het is gemakkelijk en veilig. Echter kan het altijd een keer voorkomen dat het aangeschafte object niet aan uw verwachtingen voldoet. Wanneer u dit binnen 7 werkdagen kenbaar maakt, dan kunt u het object zonder problemen retourneren en krijgt u uw gehele aankoopbedrag gewoon terug.
Snel bezorgd!
Onze objecten worden via PostNL naar het door u opgegeven adres, wereldwijd verzonden. Wij versturen onze objecten uitsluitend verzekerd, zodat u er altijd zeker van bent dat de aanschaf van uw nieuwe object geen teleurstelling wordt en het object veilig bij u thuis aankomt.

Bestel nu, betaal later!
Eerst het glaskunstobject thuis ontvangen en achteraf pas betalen lijkt misschien vanzelfsprekend, maar gek genoeg zijn er niet veel webwinkels die u deze mogelijkheid aanbieden. Kristal-Glas.nl biedt u deze service graag aan, zodat u altijd zeker bent dat u betaalt voor datgene wat u ook daadwerkelijk hebt besteld. Daarnaast is handig als u niet zeker bent over uw aankoop of erover denkt om het glaskunstobject te retourneren.

Zelf het object ophalen!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Het is bij Kristal-Glas.nl ook mogelijk om via de webwinkel objecten te bestellen en zelf af te komen halen in onze glasgalerie te Rumpt. Het voordeel is dat u het glaskunstobject kunt zien en aanraken en dat u daarnaast de gehele collectie kunt bekijken. Wij zijn elke zaterdag van 11.00 uur -16.00 uur geopend of op afspraak.