x
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van 104 beoordelingen

Eerste bezoek?

Welkom in de wereld van tijdloze schoonheid, de wereld van het zuiverste kristal en het mooiste glas uit Leerdam. In deze online glas en kristalwinkel  vindt u de grootste collectie kristal, ambachtelijk vervaardigd in de Koninklijke glasfabriek van Royal Leerdam Crystal. Naast al het mooie kristal vindt u hier ook glaskunst uit de glasblazerij van het Nationaal Glasmuseum Leerdam.

 


 

Nationaal Glasmuseum Leerdam

Het glas wat in de glasblazerij van het Nationaal Glasmuseum Leerdam wordt geblazen is bij Kristal-Glas.nl verkrijgbaar. Hiervoor is een exclusieve samenwerking aangegaan met het Nationaal Glasmuseum  Leerdam. Prachtig glas wordt rechtstreeks met garantie bij u thuis bezorgd!

 

Nationaal Glasmuseum Leerdam

 

Klik hier voor alle objecten van het Nationaal Glas Museum Leerdam.

 

 


 

 

Ontvang GRATIS ALLE ADRESSEN van het mooiste glas en kristal.

 

 


 

 

Over Kristal-Glas.nl

 

Graag stellen wij ons aan u voor. Waar komt de passie voor glas en kristal vandaan? Klik hier voor het volledige verhaal.

 

 


 

 

Geschenken

 

In de rubriek “geschenken” vindt u prachtige geschenken van kristal en glas die symbool staan voor de vele facetten van het leven. Denkt u eens aan een geboorte, huwelijk, jubileum of een blijvende herinnering met een persoonlijk gegraveerde tekst.

Uniek om te krijgen, leuk om te geven! 

 

 


 

 

Collectie

 

In de categorie “Gehele collectie” treft u alle objecten aan welke momenteel online verkrijgbaar zijn. Het aanbod is zeer groot en divers. Dagelijks worden er nieuwe objecten aan de collectie toegevoegd!

 

 


 

 

Verzamelaars

 

In de categorie “Verzamelaar” vindt u objecten vanaf 1928 tot heden. De objecten zijn altijd in zeer goede staat en worden rechtstreeks met garantie bij u thuis bezorgd.

 

 


 

 

Bezoek Kristal-Glas.nl

 

Glaskunst is een beleving en moet u desgewenst kunnen zien en aanraken. Elke vrijdag van 13:00-17:00 en zaterdag van 10.00 uur -17.00 uur of ’s avonds op afspraak bent u van harte welkom om de collectie te komen bewonderen in onze glas en kristalwinkel aan de Hoogstraat 45 te Leerdam.

 

 


 

 

Bestel nu, betaal later

 

Alle objecten die u hier vindt worden rechtstreeks met garantie bij u thuis bezorgd! Wanneer het door u aangeschafte object niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het object altijd binnen 14 dagen terug te geven en ontvangt u uw geld retour! Wist u dat het ook mogelijk is om bij Kristal-Glas.nl eerst het object te ontvangen en dan pas te betalen?

Wilt u het object eerst komen bekijken dan bent u van harte welkom in onze glas en kristalwinkel te Leerdam!

 

 


 

 

Bedrijfsgeschenken

 

In de rubriek “bedrijfsgeschenken” treft u ideeën en mogelijkheden voor een geschenk met waarde. Glas is een bijzonder materiaal en bezit eigenschappen waarmee bedrijven graag geassocieerd willen worden. Wanneer u glaskunst schenkt, geeft u een origineel cadeau met een diepere betekenis. Wilt u uw cadeau een persoonlijk karakter geven? Maak dan een onvergetelijke indruk door uw logo, afbeelding, een naam of een persoonlijke boodschap te laten graveren in het kunstobject.

Wilt u een kunstobject in uw eigen huisstijl? ook dat is mogelijk, we adviseren u graag. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de gehele collectie te komen bekijken in onze galerie te Leerdam. Zie ook de categorie Geschenken van kristal & Glas

 

 


 

 

Dierbare herinneringen in glaskunst

 

In ieder leven gebeuren er dingen waar aan je een speciale herinnering overhoudt en momenten of gebeurtenissen die onvergetelijk zijn.
Je eigen verhaal of herinnering, symbolisch weergeven in glas of kristal. Van eenvoudig tot echte kunst, als geschenk voor iemand die je dierbaar is of gewoon een geschenk voor jezelf. Je eigen bijzondere moment gesmolten in je eigen glas of kristalobject.

Klik hier voor meer informatie.

 

 


 

 

Collectie Royal Leerdam Kristal

 

In de rubriek Royal Leerdam kristal tonen wij u de schitterende en grootste collectie handgemaakte en mondgeblazen kristallen objecten van Royal Leerdam Kristal. Prachtige ontwerpen van wereldberoemde ontwerpers als Copier, Meydam, Heesen en Van der Marel maken deel uit van de collectie. Daarnaast vindt u ook hedendaagse ontwerpen van vooraanstaande Nederlandse kunstenaars als Carina Riezebos, Menno Jonker, Peter Bremers en Jan Jansen. De verzendkosten voor de kristallen objecten in deze rubriek zijn gratis!

Klik hier voor alle objecten van Royal Leerdam Kristal.