x
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van 104 beoordelingen

Online Glas & Kristalwinkel

Welkom in de wereld van tijdloze schoonheid, de wereld van exclusieve glaskunst, het zuiverste kristal en het mooiste glas uit Leerdam. In deze online glas en kristalwinkel vindt u een grote collectie authentiek Leerdam kristal. Naast de mooie kristal objecten vindt u hier ook glaskunst uit de glasblazerij van het Nationaal Glasmuseum Leerdam. Door het uitgebreide netwerk, de grote bekendheid van Kristal-Glas en samenwerking met het Nationaal Glasmuseum Leerdam treft u hier aantrekkelijk geprijsde glaskunst objecten aan.

 


 

Nationaal Glasmuseum Leerdam

Het glas wat in de glasblazerij van het Nationaal Glasmuseum Leerdam wordt geblazen is bij Kristal-Glas.nl verkrijgbaar. Hiervoor is een exclusieve samenwerking aangegaan met het Nationaal Glasmuseum  Leerdam. Prachtig glas wordt rechtstreeks met garantie bij u thuis bezorgd!

 

Nationaal Glasmuseum Leerdam

 

Klik hier voor alle objecten van het Nationaal Glas Museum Leerdam.

 

 


 

 

Ontvang GRATIS ALLE ADRESSEN van het mooiste glas en kristal.

 

 


 

 

Over Kristal-Glas.nl

 

Graag stellen wij ons aan u voor. Waar komt de passie voor glas en kristal vandaan? Klik hier voor het volledige verhaal.

 

 


 

 

Glas geschenken

 

In de rubriek “geschenken” vindt u prachtige geschenken van kristal en glas die symbool staan voor de vele facetten van het leven. Denkt u eens aan een geboorte, huwelijk, jubileum of een blijvende herinnering met een persoonlijk gegraveerde tekst.

Uniek om te krijgen, leuk om te geven! 

 

 


 

 

Collectie

 

In de categorie “Gehele collectie” treft u alle glas en kristal objecten aan welke momenteel online verkrijgbaar zijn. Het aanbod is zeer groot en divers. Dagelijks worden er nieuwe glas en kristal objecten aan de collectie toegevoegd!

 

 


 

 

Verzamelaars

 

In de categorie “Verzamelaar” vindt u glas en kristal objecten vanaf 1928 tot heden. De objecten zijn altijd in zeer goede staat en worden rechtstreeks met garantie bij u thuis bezorgd.

 

 


 

 

Bezoek Kristal-Glas.nl

 

Glaskunst is een beleving en moet u desgewenst kunnen zien en aanraken. Elke woensdag, donderdag en vrijdag van 13:00-17:00 en zaterdag van 10.00 uur -17.00 uur of ’s avonds op afspraak bent u van harte welkom om de collectie te komen bewonderen in onze glas en kristalwinkel aan de Hoogstraat 45 te Leerdam.

 

 


 

 

Bestel nu, betaal later

 

Alle glas en kristal objecten die u hier vindt worden rechtstreeks met garantie bij u thuis bezorgd! Wanneer het door u aangeschafte object niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het object altijd binnen 14 dagen terug te geven en ontvangt u uw geld retour! Wist u dat het ook mogelijk is om bij Kristal-Glas.nl eerst het object te ontvangen en dan pas te betalen?

Wilt u het object eerst komen bekijken dan bent u van harte welkom in onze glas en kristalwinkel te Leerdam!

 

 


 

 

Bedrijfsgeschenken

 

In de rubriek “bedrijfsgeschenken” treft u ideeën en mogelijkheden voor een geschenk met waarde. Glas is een bijzonder materiaal en bezit eigenschappen waarmee bedrijven graag geassocieerd willen worden. Wanneer u glaskunst schenkt, geeft u een origineel cadeau met een diepere betekenis. Wilt u uw cadeau een persoonlijk karakter geven? Maak dan een onvergetelijke indruk door uw logo, afbeelding, een naam of een persoonlijke boodschap te laten graveren in het kunstobject.

Wilt u een glaskunstobject in uw eigen huisstijl? ook dat is mogelijk, we adviseren u graag. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de gehele collectie te komen bekijken in onze galerie te Leerdam. Zie ook de categorie Geschenken van kristal & Glas

 

 


 

 

Dierbare herinneringen in glaskunst

 

In ieder leven gebeuren er dingen waar aan je een speciale herinnering overhoudt en momenten of gebeurtenissen die onvergetelijk zijn.
Je eigen verhaal of herinnering, symbolisch weergeven in glas of kristal. Van eenvoudig tot echte kunst, als geschenk voor iemand die je dierbaar is of gewoon een geschenk voor jezelf. Je eigen bijzondere moment gesmolten in je eigen glas object.

Klik hier voor meer informatie.

 

 


 

 

Collectie Leerdam Kristal

 

In de rubriek Leerdam kristal tonen wij u schitterende kristal objecten en een grote collectie handgemaakte en mondgeblazen kristal objecten gemaakt in de Kristal fabriek te Leerdam. Prachtige ontwerpen van wereldberoemde ontwerpers maken deel uit van de kristal collectie die we hier tonen. Daarnaast vindt u ook hedendaagse ontwerpen van vooraanstaande Nederlandse kunstenaars.

De verzendkosten voor de kristal objecten in deze rubriek zijn gratis!

Klik hier voor alle Leerdam Kristal objecten.